Werkwijze

Werkwijze


FOTOSHOOT

Het vastleggen van de beleving, de emoties en de sfeer, het vertellen van het verhaal, ongedwongen spontaan en ontspannen, met oog voor detail.
Spreekt mijn kijk op fotografie je aan, dan hoor ik het graag…
Ik fotografeer altijd op locatie en altijd met het aanwezige natuurlijk licht.

Ik heb  een paar formules uitgewerkt voor de meest voorkomende fotoshoots (zie bij prijzen), maar zoals elke mens en elke situatie uniek is, kunnen we ook kijken naar jouw specifieke situatie.

Bij het maken van een afspraak kunnen we samen kijken wat je wilt, wat je wilt uitstralen, welke stijl je mooi vind en hoe je graag in beeld gebracht wilt worden. Waarbij ik het met name voor foto’s voor je passie en website belangrijk vind welke woorden je daarbij vind horen. Vandaar uit komen er al pratende, vanzelf  locaties, omgeving en settings  naar boven. Ook kun je je verlangens en wensen uitspreken en wat jouw vreugde geeft. Het is deze vreugde die jij ervaart met het leven van jouw diepste passie, die ik graag in beeld breng, en die je mag uitstalen naar buiten.

Bij een Passie /Website fotoshoot  vind ik het fijn dat we eerst persoonlijk kennismaken en om zo samen te kijken wat je wilt, en hoe we dit samen vorm kunnen geven. Dit is bij de prijs inbegrepen

Bij een portret fotoshoot kunnen we bellen, waarna ik je ook kledingtips zal geven, en we samen kunnen kijken naar een geschikte locatie.

Tijdens jullie fotosessie worden heel veel foto’s gemaakt, maar jullie krijgen uiteraard alleen de  mooiste te zien, die ik selecteer en bewerk in mijn eigen stijl en sfeer. Binnen twee weken na jullie fotosessie ontvangen jullie de inloggegevens voor de online slideshow waar je het eindresultaat van de fotosessie kunt bekijken. Via deze  persoonlijke link kun je de foto’s downloaden, bekijken, en delen met anderen. Deze foto’s zijn in webformaat in lage resolutie met logo, en zijn niet geschikt om te laten afdrukken, maar mag je gebruiken voor bijvoorbeeld op social media of om aan familie te tonen. Afhankelijk van het pakket, kies je hier het aantal foto’s in hoge resolutie om zelf eventueel te laten afdrukken.

Alle shoots vinden buiten plaats, daarom wordt er steeds rekening met het weer gehouden, bij hevige regen kan de fotoshoot verzet worden.

Bij het boeken van de reportage of fotoshoot gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Locaties binnen een straal van 20 km van Oss, zijn bij een fotoshoot inbegrepen, en kom ik graag naar jullie toe. Is dit buiten de straal van 20 km dan reken ik 0,35 per extra gereden kilometer.

Op alle foto’s door mij gemaakt, Mireille Kuster Licht in Beeldfotografie, gemaakt zit copyright en ze mogen niet bijgesneden of bewerkt worden.  De klant kan geen beroep doen op foto’s die volgens de fotograaf niet door de selectie zijn heen gekomen en ook niet op onbewerkte foto’s. Alleen foto’s geleverd in lage resolutie* met mijn logo mogen gebruikt worden op internet of sociale media van de opdrachtgever tenzij anders overeengekomen en contractueel vastgelegd.  Bij het boeken van een fotoreportage geef je  toestemming om alle gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijk en commerciële doeleinden zoals, portfolio, nieuwsbrief, sociale media.  Indien je dit niet wilt,  dien je dit aan te geven voor aanvang van de fotosessie.


error: Content is protected !!